Lionheart Entertainment SRL

Înapoi

Vanzare aparatura electronica

SC LIONHEART ENTERTAINMENT SRL - societate in faliment, reprezentata prin lichidator judiciar Evoinsol SPRL, anunta vanzarea prin licitatie publica a bunurilor mobile - obiecte de inventar reprezentand aparatura electrocasnica pentru activitate bar, aparatura electronica muzica, birotica si echipamente IT, la pretul total de 733 Euro, exclusiv TVA.
Licitatiile publice deschise cu strigare pentru bunurile mobile scoase la vanzare, se vor organiza incepand cu data de 06.02.2020, ora 1300, la sediul lichidatorului judiciar din B-dul Ghencea nr. 134, etaj 1, ap. 58, sector 6, Bucuresti. (vis-à-vis de Stadionul Steaua, Centrul de mobila ELITE, etaj 1).
In situatia in care bunurile nu vor fi adjudecate la termenul initial stabilit pentru licitatie, sedintele de licitatie se vor relua saptamanal, in zilele de joi, ora 1300.
Garantia de participare la licitatia publica este in cuantum de 10% din pretul de pornire la vanzare pentru bunurile pentru care se liciteaza (suma platita in lei, la cursul BNR din data platii), aceasta urmand a fi achitata in contul de insolventa al societatii debitoare indicat in caietul de sarcini, cel mai tarziu cu 24h inainte de data si ora stabilita pentru licitatie.
Caietul de sarcini poate fi achizitionat, contra cost, de la sediul lichidatorului judiciar in zilele de luni-vineri, intre orele 900-1700 si reprezinta o conditie obligatorie pentru participarea la licitatie.
Inscrierea la licitatie se poate face, cel mai tarziu, cu 24h (lucratoare) inainte de data si ora stabilita pentru desfasurarea licitatiei, la sediul lichidatorului judiciar, termen pana la care se va depune si documentatia completa necesara participarii la licitatie, mentionata in caietul de sarcini.
Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0214134291 sau la e-mail: office@evoinsol.ro.

Vanzare aparatura electronica
Evoinsol Bd. Ghencea 134, et. 1, ap. 58
sector 6, București
Tel: 021 413 4291
Fax: 021 413 2543
office@evoinsol.ro

© Copyright 2017 Evoinsol SRL. Toate drepturile rezervate. Design și programare Vectorpixel